Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2020, 15:45
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Frajerka Elona Muska oznámila tehotenstvo nahou fotografiou na sociálnych sieťach

NEWS ELON MUSK
Uložiť Uložené

Mladá speváčka sa rozhodla oznámiť svetu šťastnú novinu netradičným spôsobom.

Speváčka Grimes, ktorá je priateľkou Elona Muska, oznámila prostredníctvom sociálnej siete, že je tehotná. Spravila tak netradičným spôsobom, keď najprv na Twitteri zverejnila nahú fotografiu, na ktorej má odhalené prsia. Fotografia zaznamenáva aj jej odhalené brucho, na ktorom je znázornený plod dieťaťa. 

Síce nepridala žiadny konkrétny popis, v komentároch neskôr ozrejmila skutočnosť, že je v očakávaní. Aj keď je často kontroverzná Kanaďanka známa svojimi výpadmi a trollovaním na sociálnych sieťach, fanúšikovia sa domievajú, že by v tomto prípade mohlo ísť o skutočnú informáciu a hromadne jej pod príspevkami na Twitteri a v cenzurovanej verzii aj na Instagrame gratulujú, informuje Business Insider

Odporúčané
Svet si uťahuje z Elona Muska, že tancuje ako opitý ujo na oslave. Video sám označil ako nevhodné pre divákov do 18 rokov Svet si uťahuje z Elona Muska, že tancuje ako opitý ujo na oslave. Video sám označil ako nevhodné pre divákov do 18 rokov 8. januára 2020, 10:28

Otcom by mal byť, logicky, Elon Musk, ani jeden zo zainteresovaných za však zatiaľ pre médiá nevyjadril a dohady nepotvrdil ani nevyvrátil. V súvislosti s nedávnym výpadom majiteľa Tesly v Číne, kedy od radosti tancoval ako opitý, by sa však všetko mohlo zdať ako realita. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Censored for insta haha - almost got away w it

Príspevok, ktorý zdieľa Grimes (@grimes),

Domov
Zdieľať
Diskusia