Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2020, 14:46
Čas čítania 0:52
Vl Mi

Ronaldo sa nedostal do najlepšej jedenástky roka hry FIFA 20. Najlepší je Messi, nechýbajú ani hviezdy Liverpoolu

TECH CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené

V jedenástke roka dominuje Liverpool.

Sezóna je v plnom prúde, nový rok už vo svete futbalu priniesol pár prekvapení a nádherných gólov. Stále sa však bilancuje a to platí aj pre hru FIFA 20. Zverejnili jedenástku roka, resp. Team of the Year. Kto sú teda podľa hlasovania hráčov najlepší futbalisti uplynulého roka?

Odporúčané
Fanúšikovia sa nahnevali na Ibrahimoviča a zvalili jeho sochu. Vraj zradil svoj domáci klub Fanúšikovia sa nahnevali na Ibrahimoviča a zvalili jeho sochu. Vraj zradil svoj domáci klub 5. januára 2020, 22:27

Nie je zrejme prekvapením, že dominujú hráči anglického klubu FC Liverpool. Vyhrali totiž Ligu majstrov a darilo sa im v lige, hráči si teda vyslúžili vysoké hodnotenia. V jedenástke sú celkom piati, menovite Sadio Mané, Virgil van Dijk, Andrew Robertson a Alisson Becker. Z Barcelony sú vo výbere Lionel Messi a Frenkie de Jong, z Realu Madrid ani jeden hráč.

Domov
Zdieľať
Diskusia