Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 15:49
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Kontrafakt aj mesiac po vydaní albumu ovláda rebríčky počúvanosti. 9 z 10 top skladieb patria Rytmusovi, Egovi a Anysovi

HUDBA KONTRAFAKT
Uložiť Uložené

Od vydania albumu Kontafaktu uplynulo už 30 dní a všetky skladby sa naďalej držia na najvrchnejších priečkach v rebríčkoch Apple Music a Spotify.

Veľa slovenských a českých rapových interpretov má vo zvyku krátko po vydaní albumu zdieľať, ako sa ocitol v rebríčkoch streamovacích služieb na najvyšších priečkach. Ide o relatívne bežný jav, keď platformy ako Apple Music alebo Spotify zaznamenajú, že je nárazovo o konkrétny projekt veľký záujem.

Zvyčajne pretrvá v top desiatke niekoľko skladieb len pár dní, kým sa medzi najpočúvanejšie nevrátia stále hity, obzvlášť zahraničné, pretože aj s tými domáci interpreti v boji o priazeň fanúšikov súperia. 

Aj preto je súčasný úspech Kontrafaktu obzvlášť unikátny, keďže sa trojici raperov z Piešťan darí držať 9 z 10 skladieb medzi najlepšimi desiatimi aj po 30 dňoch od vydania albumu Real Newz. Jedinou pesničkou, ktorá im mierne kazí štatistiku, je Dance Monkey, aspoň je však dôkazom, že sa Rytmus, Ego a Anys pretekajú aj s najaktuálnejšími rádiovými hitmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia