Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. januára 2020, 12:32
Čas čítania 0:36
Richard Balog

Svadobné šaty aj pre plnšie ženy. Kolekcia od Ashley Graham je ódou na krásu

Svadobné šaty aj pre plnšie ženy. Kolekcia od Ashley Graham je ódou na krásu
Zdroj: Pronovias
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Spolupráca poukazujúca na výnimočnosť všetkých žien.

Ashley Graham v priebehu posledných pár rokov spoznal celý svet a modelka pochádzajúca zo štátu Nebraska sa to aktuálne snaží zúročiť v prospech všetkých žien.

V spolupráci so značkou Pronovias totiž ponúka svadobné šaty určené nielen pre štíhle, ale taktiež plnšie slečny túžiace po kráse. Skúsenosť s výberom správneho kúsku mala aj samotná hviezda plus size modelingu, keď sa v roku 2010 vydávala za režiséra Justina Ervina.  

Mala som problém s nájdením niečoho, v čom by som sa cítila výnimočne, čo by mi lichotilo a vyzdvihovalo moje telo počas jedného z najdôležitejších dní môjho života. 

Odporúčané
Škandinávska uhladenosť a marocký šmrnc. Obleč sa do chladného počasia za pomoci švédskej krásky    Škandinávska uhladenosť a marocký šmrnc. Obleč sa do chladného počasia za pomoci švédskej krásky 5. januára 2020, 14:04

Na základe vlastných nepríjemností tak túžila po vytvorení šiat, ktoré dodajú sebavedomie ženám nosiacich rôzne veľkosti, čoho sa chytil španielsky výrobca so sídlom v Barcelone.

Výsledkom je kolekcia ponúkajúca modely plné čipky a jemných línií vo veľkostiach 0 až 34. V rámci širokého portfólia prvého spoločného diela by si tak na svoje mala prísť azda každá žena, ktorá chce počas svojho svadobného dňa vyzerať skvelo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia