Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 6:49
Čas čítania 0:30
Matej Krajčovič

Na krabičku od slúchadiel Apple AirPods si môžeš nechať vygravírovať smajlíky. Nechýba ani hovienko

TECH APPLE EMOJI
Uložiť Uložené

K možnosti vypáliť na krabičku akýkoľvek text pribudli aj jednoduché emotikony. Služba je zadarmo.

Fanúšikovia značky Apple, ktorí by túžili po nových slúchadlách AirPods alebo vylepšených AirPods Pro s aktívnym potláčaním ruchov okolia, sa môžu tešiť na milú novinku. 

MacRumors informuje, že na oficiálnych stránkach Apple pribudla možnosť nechať si na krabičku od slúchadiel vygravírovať niektorý z 31 smajlíkov.  

Na krabičku od slúchadiel Apple AirPods si môžeš nechať vygravírovať smajlíky. Nechýba ani hovienko
Zdroj: Apple.com

Služba je bezplatná a hoci naoko vyzerá ako zbytočná hlúposť, pokiaľ máš doma alebo v práci viac AirPodov, takto označená krabička poslúži ako dobrý rozlišovací znak. Ľahko a rýchlo nájdeš tie svoje. 

Už od prvého uvedenia slúchadiel si mohli zákazníci pridať na krabičku ľubovoľný text alebo dátum, teraz však pribudli aj smajlíky.

Odporúčané
Nové slúchadlá Apple AirPods Pro sú vonku. Ako ich hodnotia odborníci? Nové slúchadlá Apple AirPods Pro sú vonku. Ako ich hodnotia odborníci? 30. októbra 2019, 10:48

Na Slovensku žiadny oficiálny Apple Store nie je, popísanú alebo pokreslenú krabičku teda tak ľahko nezoženieš. Najlepšia možnosť bude nechať si ich poslať do obchodu vo Viedni. 

V Česku beží aspoň e-shop doručujúci produtky Apple na miestne adresy. Označené Airpods tak susedom prídu kuriérom.

Domov
Zdieľať
Diskusia