Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2020, 18:52
Čas čítania 1:04
Dominik Vetrák

New Mutants čelia hororovým monštrám v novom traileri. Privítaj poslednú komiksovku zo sveta X-Men

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka dlhé roky v príprave konečne ožíva v novom traileri.

New Mutants je začarovaným projektom. Pôvodne mal mať premiéru v apríli 2018. Tá sa ale niekoľkokrát presúvala. Jednak preto, aby nebojovala s inými komiksovkami, ale aj tom lebo film museli pretočiť. Štúdio Fox chcelo hororovejší nádych po tom, čo fanúšikovia chválili hororové prvky v prvom traileri. Nakoniec film odložili a nič sa s ním nedialo. Nevieme ani to, v akom rozsahu robili plánované dotáčky.

Režisér Josh Boone nedávno na Instagrame potvrdil, že uvidíme jeho pôvodnú verziu. Z jeho slov sa však nedá vyčítať, čo presne tým myslel. Či ide o prvú verziu snímky bez dotáčok, alebo, že si Disney/Fox neprestrihali film podľa seba (a tým pádom by šlo o jeho režisérsky zostrih). Vzhľadom na stav, v ktorom tento film donedávna bol, bude asi lepšie držať očakávania na uzde.

Odporúčané
X-Men snímka The New Mutants bude psychologickým hororom, ktorý nám predstaví vnútorných démonov ústredných hrdinov. Zoznámte sa s nimi X-Men snímka The New Mutants bude psychologickým hororom, ktorý nám predstaví vnútorných démonov ústredných hrdinov. Zoznámte sa s nimi 8. novembra 2017, 13:11

New Mutants boli pôvodne navrhnutí ako trilógia rozdielnych psychologických hororov vo svete X-Men, to sa však už nestane. Namiesto toho pravdepodobne dostaneme príbeh o mladých mutantoch objavujúcich svoje schopnosti a limity, zatiaľ čo sú uväznení v tajnom zariadení. To bude navyše plniť aj funkciu akéhosi strašidelného domu. V súvislosti so záporákom sa hovorí o Demon Bearovi, ktorý ovláda teleportáciu a dokáže sa živiť negatívnymi emóciami. Potvrdený bol Warlock so schopnosťou meniť svoju veľkosť a tvar. Bude vytvorený pomocou CGI.

Režisérom filmu je talentovaný Josh Boone (Stuck in Love, The Fault in Our Stars), o scenár sa postaral Scott Neustadter spoločne s Michaelom H. Weberom (obaja The Spectacular Now, 500 Days of Summer) a z pozície producenta dohliada na celý projekt Simon Kinberg (stál pri väčšine snímok zo sveta X-Men a režíroval Dark Phoenix). Zahrá si napríklad Blu Hunt, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga či Alice Braga. Premiéra New Mutants v kinách je naplánovaná na 3. apríl 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia