Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2020, 18:01
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Ego po Kontrafakte experimentuje so sólovou tvorbou. Novinku zložil z 20 opakujúcich sa fráz

HUDBA EGO KONTRAFAKT
Uložiť Uložené

Ego sa opäť aktivizuje na YouTube kanáli Podzemie, a tak by sme sa mohli dočkať viacerých jeho sólových úletov, ktoré si určite nájdu svojich poslucháčov.

Neprešiel ani mesiac od vydania spoločného albumu Kontrafaktu a Ego sa už pripomína vlastnou tvorbou. Skladba s názvom Ideš svoj je síce skôr jednoduchšou experimentálnou záležitosťou a niektorí si uťahujú, že sa piešťanský raper len rozcvičoval do mikrofónu, pravdepodobne je však svojou skladbou určená pre tanečníkov. 

Novinka sa objavuje na YouTube kanáli Podzemie, kde Ego už pred časom servíroval svoje nové single, a tak predpokladáme, že by sa mohol v roku 2020 sólovo rozbehnúť a vydať materiál, ktorý tvoril ako prípravu pre KF. „Posledný polrok som každý deň spravil jednu pesničku v nádeji, že to ľudia vedia oceniť a že sa to aj odrazí. Aj keď, možno len raz z desiatich mi to naozaj vyšlo,“ povedal Ego v našom nedávnom rozhovore

Samozrejme, venovať sa bude aj skupine, spoločne s Rytmusom a Anysom ho totiž čaká obrovské turné. Skoro všetky skladby z Real Newz sa stále držia na najvrchnejších priečkach v rebríčkoch na streamovacích službách, a tak chalani len potvrdili to, čo sa o nich dlhé roky hovorilo. 

Odporúčané
Organizátori Hip Hop Žije: Peniaze nám dlží niekoľko zahraničných headlinerov, pridávame ďalšiu zastávku (Rozhovor) Organizátori Hip Hop Žije: Peniaze nám dlží niekoľko zahraničných headlinerov, pridávame ďalšiu zastávku (Rozhovor) 5. januára 2020, 14:21
Domov
Zdieľať
Diskusia