Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 18:10
Čas čítania 0:51
Martin Mičuda

Huracán vstupuje na trh aj s výhradne zadným pohonom. Je pozoruhodne rýchly

Huracán vstupuje na trh aj s výhradne zadným pohonom. Je pozoruhodne rýchly
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.lamborghini.com/English/LATEST-NEWS/new-lamborghini-hurac-n-evo-rear-wheel-drive--the-driver-in-total-control-of-sheer-driving-fun/s/93171e07-a80f-405f-b5ed-ffb1ca4bddf3" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lamborghini.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Po koncernovej R8-čke prichádza s výhradne zadným pohonom aj Huracán.

Huracán sa presne pred rokom objavil v modernizovanej podobe, ktorá priniesla nielen dodatok Evo v názve, ale aj relatívne veľa noviniek. Za ostatné mesiace tak "baby lambo" nahodilo sviežejší look, dostalo modernejší infotainment a stádo 30 koní navyše. Teraz ale o ne, paradoxne, opäť prichádza. 

Dôvod je pritom vskutku prostý, keďže rok po facelifte nám Lamboghini servíruje vynovenú verziu s výhradne zadným pohonom, ktorá nesie názov Huracán Evo RWD. Ako je už zvykom, kvôli absencii pohonu všetkých štyroch kolies došlo k zníženiu výkonu presne o 30 koní, čo má za výsledok výkon „len“ 449 kW / 610 koní a 560 Nm.

Späť
Zdieľať
Diskusia