Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 13:16
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

V krvi je pravda a Dracula ju túži nájsť. Hororovú minisériu od tvorcov Sherlocka už nájdeš na Netflixe

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorcovia seriálového Sherlocka prišli s 3 epizódami o Draculovi. Temný a krvavý príbeh je už celý dostupný na Netflixe.

Dracula od BBC One (Netflix zakúpil medzinárodné práva a bude minisériu distribuovať po celom svete) by nás zaujal aj bez toho, aby sme vedeli, kto za ním stojí. Vytvorili ho totiž Mark Gatiss a Steven Moffat. Tých môžeš poznať ako autorov Sherlocka s Cumberbatchom a Freemanom.

Oficiálny popis k seriálu je striedmy. Spomína, že Dracula je tu už stáročia, no tentoraz má nového a hodného oponenta. Niekoho, kto túži nájsť jeho najväčšiu a možno aj jedinú slabinu.

Pred pár hodinami vyšiel finálny trailer, keďže už dnes sa miniséria v celej svojej dĺžke objavuje na Netflixe. Z najnovších záberov máme dojem, že sa je skutočne na čo tešiť, obzvlášť, ak máš rád hororovú atmosféru a poriadne prehlbovanie zaujímavého charakteru. V tomto prípade mocného Draculu.

Domov
Zdieľať
Diskusia