Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 15:08
Čas čítania 3:50
Dominik Vetrák

Kino v januári: Návrat legendárnych Bad Boys, oscarové filmy, sporo odetá Kristen Stewart a špičkové herecké výkony

Kino v januári: Návrat legendárnych Bad Boys, oscarové filmy, sporo odetá Kristen Stewart a špičkové herecké výkony
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Týchto 8 filmov si v kinách nesmieš nechať ujsť.

Pred pár dňami sa začal nový rok a s ním prišiel aj január, ktorý ponúkne v kinách nové premiéry. Očakávaných snímok nie je málo. Slovenské distribučky už klasicky odsúvajú premiéry filmov, pri ktorých čakajú nejaké nominácie, aby do kín dostali viac divákov. Aj preto sa niektorých minuloročných hitov dočkáme až v januári a februári. 


1. Na nože/Knives Out (r. Rian Johnson) – 2. 1. 

Prvým takýmto príkladom je Knives Out. Špičková detektívna krimi od Riana Johnsona (Looper, The Last Jedi) sa môže pochváliť úžasným hereckým obsadením, skvelým tempom, fungujúcimi dejovými zvratmi a zábavnou atmosférou. Knives Out je film, pri ktorom sa určite nebudeš nudiť. Hlavnú rolu si strihol Daniel Craig ako súkromné očko Benoit Blanc. Niekto ho najal, aby vyšetril samovraždu bohatého starca. Pozri si trailer a ak nám dôveruješ, neváhaj a bež do kina. Recenziu prinesieme už zajtra. 

2. Pod vodou/Underwater (r. William Eubank) – 9. 1. 
Príbeh sa zameria na posádku výskumníkov pracujúcich v podvodných laboratóriách. Členovia tímu však budú nútení bojovať o vlastné prežitie po tom, čo obrovské zemetrasenie začne ničiť ich pracovisko a uvoľní nebezpečnú neľudskú silu. Film šikovne kombinuje prvky Cameronových peciek Votrelci a Priepasť, no badať v ňom aj akúsi klaustrofobickú atmosféru, ktorá by mohla na veľkom plátne fungovať. Hlavnú postavu stvárni skvelá Kristen Stewart, no okrem nej uvidíme aj hercov, ako napríklad: T. J. Miller, Vincent Cassel, John Gallagher Jr., Jessica Henwick, Mamoudou Athie či Gunner Wright.

3. Cats (r. Tom Hooper) – 9. 1.

Príbeh sa odohráva na legendárnom mačacom bále, na ktorom vždy jedna mačka dostane šancu na nový život. Rozhoduje najstaršia z nich. Pravidlá pozná snáď len ona, no všetky ostatné sa snažia, čo im schopnosti a sily stačia, aby sa práve oni stali tými vyvolenými. Oscarový režisér Tom Hooper (Králova reč, Bedári) sa obklopil tými najlepšími hercami, spevákmi a tanečníkmi a sľubuje nezabudnuteľný divácky zážitok.

Domov
Zdieľať
Diskusia