Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2020, 8:38
Čas čítania 0:53
Jakub Paulík

Aktualizované: V marvelovke uvidíme čoskoro LGBTQ postavu, tvrdí prezident štúdia Kevin Feige

FILMY A SERIÁLY LGBT+ MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka je už aktuálne vo vývoji.

Aktualizácia: Zdroje blízke portálu Variety vyvrátili informáciu, podľa ktorej by sa mala v aktuálne natáčanej marvelovke objaviť transgender postava. Prezidenta Marvel Studios Kevina Feigeho sa jeden študent na New York Film Academy spýtal, či vo filmoch od Marvelu uvidíme viac LGBTQ postáv a konkrétne transgender osobu. Feige odpovedal kladne, no zdroje Variety tvrdia, že sa vyjadroval iba k prvej časti otázky, čím neodpovedal na časť o transgender osobe. Ďalej uvádzame článok v pôvodnej podobe.

Po Thorovej spolubojovníčke Valkyrie si pre divákov Marvel pripravil ďalšiu postavu z komunity LGBTQ, tvrdí prezident Marvel Studios Kevin Feige. Podľa informácií CNN sa mal jeden fanúšik Feigeho opýtať, či v marvelovkách uvidíme viac LGBTQ postáv, konkrétne či nás vo filme čaká aj transgender osoba.

Áno, rozhodne áno. A už čoskoro. Vo filme, ktorý aktuálne natáčame,“ nechal sa počuť Feige. K veci sa líder Marvelu vyjadril počas série otázok, ktoré mu boli pokladané na pôde New York Film Academy.

Domov
Zdieľať
Diskusia