Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2019, 18:29
Čas čítania 0:00
Peter Puterka

Prečo Spirit tajil frajerku? Rytmus rapuje v izbe so starou ženou. Aj o tom sú nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba vianočný diel Freshnews.

Najkrajšie sviatky roka sú tu a my sme si pre teba pripravili malý darček. Všetky naše články si môžeš prečítať úplne zadarmo. Stačí ak pri registrácii zadáš promokód "Vianoce".

V tomto diely Freshnews sa dozvieš, že Kontrafakt vydáva ďalší videoklip k novému albumu Real Newz. V ňom uvidíš Daliba ale aj Zaya rapujúceho o Tekashim. O nadhľad sa postaral Rytmus, ktorý si zarapoval so staršou pani. 

Rytmus tiež natočil celovečerný dokument, v ktorom sú exkluzívne zábery spred dvoch dekád. Dokument nebude iba o ňom, ale o scéne, ktorá položila základy slovenského rapu. 

O nový videoklip sa postaral aj Momo, vieme tiež, čo sa bude diať s Tekashim 6ix9ine. S určitosťou bude musieť navštíviť psychológa a byť 100% nápomocný federálnej polícii v prípade, že to bude potrebovať. 

V najnovšom diely Freshnews tiež uvidíš ako prebiehal súdny proces s podozrivými v prípade vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Vyspovedali sme tiež Majka Spirita, ktorý je najdlhšie pôsobiaci raper na Slovensku.

Odporúčané
Majk Spirit: Mám svoju vlastnú ligu už od albumu Nový človek (Rozhovor) Majk Spirit: Mám svoju vlastnú ligu už od albumu Nový človek (Rozhovor) 22. decembra 2019, 16:15

Ak ťa zaujíma nový iPhone, poznáme už niektoré jeho detaily. Mal by ponúknuť podporu sietí 5G a disponovať univerzálnym USB-C konektorom. Sleduj najnovší diel Freshnews a užívaj sviatky spolu s najbližšími. 

Domov
Zdieľať
Diskusia