Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2019, 13:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Star Wars dominuje tržbám a stane sa tohtoročným 7. miliardovým filmom od Disney. Značka však výrazne slabne (Box Office)

Star Wars dominuje tržbám a stane sa tohtoročným 7. miliardovým filmom od Disney. Značka však výrazne slabne (Box Office)
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V Disney príliš veľmi neslávia, záver trilógie sa oproti predošlým počinom výrazne prepadol.

Koniec roka patrí Star Wars. Ak sa však pozeráme na tržby z hľadiska celej sequelovej trilógie, The Rise of the Skywalker je na tom najhoršie. Záujem o ďalekú galaxiu klesá každým rokom, pričom množstvo fanúšikov a divákov viac potešil aj priemerný Mandalorian než veľkolepé uzatvorenie milovanej ságy. Pripočítaj si k tomu kolísavú kvalitu a výsledkom je, že tie tržby už zďaleka nie sú také očarujúce. 

Otvárací víkend v USA predstavuje hodnotu 176 miliónov dolárov, informuje Variety. Také The Force Awakens dalo neuveriteľných 248 a The Last Jedi pred dvomi rokmi zase 220 miliónov dolárov. Stále ide o jeden z najlepších štartov roka a tretí najlepší decembrový otvárací víkend (hneď po oboch predošlých epizódach), no každému je jasné, že hviezda konečne padá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia