Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2019, 11:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Cruise aj ostatní herci lietali na natáčaní Top Gun 2 v skutočných stíhačkách. Dostávali závrate aj nevoľnosti

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE TOP GUN 2
Uložiť Uložené

Nové bonusové video pre Top Gun 2 ukazuje, že herci to na natáčaní nemali vôbec jednoduché.

Top Gun 2: Maverick bude plný CGI a VFX. Nakoniec, ide o film, v ktorom budeme sledovať súboje stíhačiek. Hlavnej roly sa však zhostil Tom Cruise, a tak bolo od začiatku jasné, že v tom bude nejaký háčik. Z toho háčika sa vyliahla požiadavka na jeho hereckých kolegov. Musia sa posadiť do stíhačky a poctivo si to odlietať. 

Odporúčané
Tom Cruise predvádza šialené kúsky v stíhačkách v adrenalínovom traileri pre Top Gun 2 Tom Cruise predvádza šialené kúsky v stíhačkách v adrenalínovom traileri pre Top Gun 2 16. decembra 2019, 14:49

Hercov najprv museli otestovať, či vôbec zvládnu tie veľké preťaženia, ku ktorým vo vzduchu dochádza. Cruise je absolútny profesionál a k svojej práci pristupuje rovnako. Vo videu nižšie môžeš vidieť množstvo záberov z natáčania aj skutočných pohľadov na hercov v ťažkostiach. Veľká škoda, že Tom stále nemá 20 rokov. Bolo by zaujímavé sledovať, kam by filmové umenie a kaskadérske kúsky v akčných filmoch dokázal dostať behom ďalších dekád. 

Domov
Zdieľať
Diskusia