Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Modrá ako symbol nových RS modelov od Audi

Modrá ako symbol nových RS modelov od Audi
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/press-releases/25-years-of-audi-rs-exclusive-anniversary-package-12437" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH AUDI
Uložiť Uložené

TT RS Coupé, RS4 Avant, RS5 Coupé, RS5 Sportback, RS6 Avant či RS7 Sportback dostali oslavný paket.

Písal sa rok 1994, keď Audi uviedlo na trh prvý športovoorientovaný RS model. Bolo ním slávne kombi RS2 Avant. Nemožno sa teda čudovať tomu, že rok 2019 bol na nové ostré počiny viac než štedrý, veď štítok RS oslavuje svoje 25. výročie. Okrem toho, že sme za uplynulé mesiace spoznali nevídané množstvo športových noviniek, Audi pri príležitosti osláv predstavuje aj špeciálny oslavný balík Anniversary Package 25 years of RS.

Dostupný bude pre šesť vybraných modelov, ktoré sa na scéne objavili práve tento rok – faceliftované TT RS Coupé, RS4 Avant, RS5 Coupé, RS5 Sportback, RS6 Avant a RS7 Sportback. Poznávacím znakom edície je predovšetkým tradičná modrá farba Nogaro Blue, ktorú preslávila spomínaná RS2-ka. Okrem nej bude na výber aj ďalšia trojica skôr konzervatívnych lakov – Mythos Black, Nardo Gray a Glacier White.

Domov
Zdieľať
Diskusia