Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 16:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Grape sa s piešťanským letiskom rozlúči vo veľkom kvietkovanom štýle. Predstavuje prvé veľké mená vystupujúcich

REFRESHER
Uložiť Uložené

Organizátori festivalu Grape sa v roku 2020 rozlúčia s miestom, na ktorom udalosť vyrástla.

Organizátori festivalu Grape už zverejnili informáciu o tom, že ročník 2020 bude definitívne posledným, ktorý sa bude konať na kultovom mieste na piešťanskom letisku. Keďže sa na tomto mieste obľúbená letná udalosť pod holým nebom zrodila a vyrástla do obrovských rozmerov, pôjde o emotívnu rozlúčku so všetkým, čo k tomu patrí. 

Odporúčané
Festival Grape ostáva posledný rok v Piešťanoch Festival Grape ostáva posledný rok v Piešťanoch 9. decembra 2019, 15:58

Predpokladáme, že Grape tím si dá ešte viac záležať na tom, aké mená si počas 7. a 8. augusta do Piešťan pozve. Dôkazom je hneď prvé veľké meno – kapela Daugther, ktorú si dlhodobo žiadali aj samotní návštevníci. Indie folková skupina z Anglicka bude v budúcom roku oslavovať prvú dekádu pôsobenia práve na obľúbenom multižánrovom festivale. 

Organizátori zároveň spustili predaj prvej vlny lístkov za cenu 79 eur. Zakúpiť si ich môžeš na oficiálnej stránke, čím si zaručíš, že nebudeš musieť na začiatku augusta riešiť, ako kúpiť lístok od prepredajcov a dúfať, že nie je falošný. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

DAUGHTER (uk) #grape20

Príspevok, ktorý zdieľa Grape festival (@grape_festival),

Domov
Zdieľať
Diskusia