Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2019, 7:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashimu sa uľavilo, keď ho FBI zadržala, gang už nemohol kontrolovať jeho život. Raper v liste priznáva, ako trpel

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Pre Tekashiho bola spolupráca s políciou jedinou možnosťou, ako sa vysporiadať so svojimi problémami po tom, čo sa zaplietol s gangom.

Tekashi by sa mohol na slobodu dostať už o niekoľko dní, a tak sa na verejnosť vďaka Page Six dostáva ďalší dokument, ktorý ešte viac odhaľuje, čo sa vlastne dialo. Nie je vylúčené, že ak by sme podobné informácie ako dnes mali pred dlhými mesiacmi, pohľad na dúhového rapera by sa pre mnohých mohol zmeniť. V liste pre sudcu Tekashi opisuje, čo bolo jeho motiváciou, aby začal spolupracovať s FBI a opisuje aj podrobnosti, ktoré ho doviedli až ku uzavretiu dohody o vine a treste. 

6ix9ine bol dlhé mesiace pre zvyšok gangu len zdroj financií, a keď prestal byť ochotný platiť, peniaze mu z domu ukradli spoločne so šperkami. Túto verziu už potvrdil aj súd. Okrem toho vraj jeden z členov Nine Trey mal sex s matkou Tekashiho dcéry a rovnako sa raper veľmi rýchlo prestal stotožňovať s trestnými činmi, ktoré gang páchal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia