Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2019, 12:31
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Louis Vuitton sa spája s League of Legends, servíruje kolekciu plnú odkazov na populárnu hru

Louis Vuitton sa spája s League of Legends, servíruje kolekciu plnú odkazov na populárnu hru
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Francúzsky módny dom neprestáva prekvapovať a do predaja uvádza ďalšiu zaujímavú spoluprácu.

Francúzsky módny dom patrí medzi úzku skupinu výrobcov, ktorí si kontinuálne držia vysokú obľúbenosť a s tým spojené pozitívne čísla. Krivka úspechu síce z času na čas zakolíše, avšak od nástupu Virgila Abloha a nového tímu dizajnérov má stúpajú tendenciu.

Louis Vuitton sa konečne nebojí experimentovať nielen v rámci vlastných kolekcií, ale taktiež pri spoluprácach, o čom sa dnes opätovne presvedčíš. Práve to nám totiž chýbalo už od čias Marca Jacobsa...

Odporúčané
Ako bude vyzerať móda v roku 2054? Virgil Abloh a Louis Vuitton majú jasnú víziu Ako bude vyzerať móda v roku 2054? Virgil Abloh a Louis Vuitton majú jasnú víziu 6. novembra 2019, 12:06

Do predpredaja sa dostala dlho očakávaná spolupráca s hrou League of Legends. Ponúka kúsky, ktoré kombinujú aktuálne smerovanie odevného priemyslu. V praxi to znamená príjemný mix elegancie, streetwearu, ale aj techwearu, na ktorý vsadila hlava labelu Off-White už pri diele „2054“.

Čisto dámsku záležitosť mal tentokrát pod palcom vedúci sekcie Nicolas Ghesquiere a ako uvidíš nižšie, populárne LoL si podrobne naštudoval. Na jednotlivých návrhoch tak môžeš vidieť známe charaktery Qiyany a Senny, metalické odtiene, monogoramy, ale napríklad aj futuristické doplnky alebo hodinky s názvom Tambour Horizon. 

O podarenom výsledku partnerstva skupiny LVMH s Riot Games sa presvedčíš v galérií nižšie a v prípade záujmu skús oficiálnu stránku LV, respektíve najbližšiu predajňu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia