Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2019, 6:30
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Elon Musk jazdil na Cybertrucku po nočnom Los Angeles. Zvalil pri tom dopravnú značku

TECH TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Musk sa rozhodol vyskúšať si novú Teslu a prevážal sa po Malibu.

Elon Musk len nedávno predstavil svoj nový Cybertruck. Spája unikátny dizajn, nepriestrelný exteriér a elektrický pohon. Cenovka je, samozrejme, hodná tohto skvostu: síce na trh sa vozidlo dostane až niekedy v roku 2021, už teraz vieme, že by malo stáť približne 40-tisíc dolárov. Podľa Business Insider si ho už aj predplatilo viac ako štvrť milióna ľudí – za symbolických a najmä vratných 100 dolárov.

Odporúčané
Elon Musk predstavil Tesla Cybertruck s dizajnom obrneného vozidla. Má tri motory a jazdí na elektrinu Elon Musk predstavil Tesla Cybertruck s dizajnom obrneného vozidla. Má tri motory a jazdí na elektrinu 22. novembra 2019, 9:14

Ignoroval značku, ktorú napokon zvalil

Podľa The Verge má Cybertruck výrobnú ŠPZ-ku, ktorá v USA umožňuje prototypom, ktoré ešte neprešli kontrolou, za určitých podmienok jazdiť po cestách. Tieto pravidlá však pravdepodobne nerátajú s tým, že vodič (v tomto prípade sám Elon Musk) odignoruje značku so zákazom odbočenia, odbočí a pritom zvalí tú istú dopravnú značku. Pozri si to na videu nižšie.

Musk zjavne neodolal a na svojom novom vozidle sa prevážal nočným Malibu. Medzi prvými o tom informovali TMZ. Samozrejme, jeho Cybertruck hneď prilákal množstvo zvedavcov, vďaka čomu máme videozábery aj fotografie.

Domov
Zdieľať
Diskusia