Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Koľko centimetrov meria Elsa, keď má Olaf viac ako 160? Informácia o výške zábavného snehuliaka šokovala internet

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney informáciu o Olafovej výške zmazalo, ale internet si ju zapamätal navždy.

Olaf je obľúbená kreslená postavička z filmového hitu Frozen a Frozen 2. Zábavný sprievodca princezny Anny a kráľovnej Elsy sa vždy zdal byť maličký ako trpaslík. Zvyčajne aj jeho sochy alebo 3D verzie merajú približne toľko, ako deti, ktorými sa zaplnili kinosály pri premietaní oboch častí Frozen. Zarytý fanúšik však chcel vedieť viac a obrátil sa preto na Google. Tam však odhalil, že Olaf je vyšší, než sme si všetci mysleli. Píše Daily Dot.

Odporúčané
I Lost My Body je poetickou nádherou a krásnym animovaným filmom, ktorý ťa chytí za srdce (Recenzia) I Lost My Body je poetickou nádherou a krásnym animovaným filmom, ktorý ťa chytí za srdce (Recenzia) 5. decembra 2019, 14:45

Vyšší ako niektorí dospelí ľudia

Rozkošný, zábavný, ľadový, milý, obrovský... Niečo tu nesedí. Používatelia na Twitteri upozornili na Olafovu výšku, ktorá rozhodne nepasuje k malého snehuliakovi. Podľa vyhľadávania v Googli by mal Olaf merať okolo 162 centimetrov. Právom sa im na jazyk tíska otázka: Ako vysoké sú Anna a Elsa, keď má Olaf viac ako meter a pol?!

 

Domov
Zdieľať
Diskusia