Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2019, 12:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Video ukazuje Juice WRLDa tesne pred smrťou. Zaznamenáva, ako s partiou sedia v súkromnom lietadle

HUDBA
Uložiť Uložené

Okolnosti smrti zatiaľ známe nie sú.

Počas nedele obletela svet správa o smrti jedného z najväčších mladých talentov v rape na planéte. 21-ročný Juice WRLD nás opustil krátko po tom, čo pristál na letisku v Chicagu, kde dostal záchvat.

Keď ho následne záchranári previezli do nemocnice, lekári už konštatovali smrť. Podľa dostupných informácií z TMZ vieme len to, že mu z úst tiekla krv, ďalšie okolnosti tragickej udalosti nie sú známe. 

Odporúčané
TOP 10: Najlepšie skladby rapera Juice WRLDa, ktorý nás opustil vo veku 21 rokov TOP 10: Najlepšie skladby rapera Juice WRLDa, ktorý nás opustil vo veku 21 rokov 8. decembra 2019, 19:30

Známa osobnosť amerického rapu DJ Akademiks, ktorý často zdieľa novinky v súvislosti s dianím na scéne, sa dostal aj k videu jedného z dobrých kamarátov Juice WRLDa. Zároveň ho pridal na svoje sociálne siete a my tak máme možnosť vidieť, ako vyzeralo niekoľko posledných momentov pred nešťastnou udalosťou. 

Video zaznamenáva, ako 21-ročný raper trávi čas so svojimi najbližšími v súkromnom lietadle a v prvom rade vyvracia fámy  a početné komentáre o tom, že mal dostať záchvat po náročnej párty. Čo smrť hviezdneho hudobníka spôsobilo, by sme sa mali dozvedieť na základe pitvy už čoskoro. 

Domov
Zdieľať
Diskusia