Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2019, 19:44
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

17-ročného chlapca z Bánoviec obvinila polícia z drogového zločinu. Kvôli marihuane mu hrozí až 15 rokov

NEWS DROGY MARIHUANA
Uložiť Uložené

Látku mladíkovi počas domovej prehliadky objavili aj v desiatnikoch či v obaloch od Kinder vajec.

Iba 17-ročnému mladíkovi z Bánoviec nad Bebravou aktuálne hrozí desať až pätnásť rokov pobytu za mrežami. Chlapec mal totiž opakovane a neoprávnene zabezpečovať marihuanu, ktorú mal aj predávať ďalším užívateľom.

Odporúčané
Newyorskí policajti sa chválili s veľkým drogovým úlovkom. Išlo však o legálne konope, nie marihuanu Newyorskí policajti sa chválili s veľkým drogovým úlovkom. Išlo však o legálne konope, nie marihuanu 10. novembra 2019, 18:18

„Celkové množstvo zadržanej marihuany, ktorú mal pri sebe a aj v byte zodpovedá 138 bežným jednorazovým dávkam drogy. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov. Trestné sadzby odňatia slobody sa u mladistvých znižujú na polovicu,“ tvrdí polícia prostredníctvom facebookovej stránky Polícia SR - Trenčiansky kraj.

Krajský vyšetrovateľ z Trenčína mladíka obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi.

Kriminalisti už  17-ročného Bánovčana, ktorý u seba neoprávnene prechovával marihuanu, zadržali. Pri domovej prehliadke polícia zadržala ďalšiu marihuanu. Látku mal skrytú v desiatnikoch či v obaloch od Kinder vajec.

Späť
Zdieľať
Diskusia