Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2019, 18:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smradľavým komunistom bol na smiech, rap nasával, aj keď mu nerozumel. Rytmus opisuje svoj prvý kontakt s hip-hopom

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus sa na chvíľu vrátil ku koreňom, kým nám všetkým ukáže svoj progres na projekte Real Newz.

Rytmus síce posledný mesiac zasvätil tvorbe spoločného albumu Kontrafaktu, popri tom si však našiel čas aj na hosťovačku na projekte DJa Wicha. Spoločne s Eplem nahrali do beatu legendárneho pražského producenta klasickú stokovku, v ktorej piešťanský raper opisuje svoj prvý kontakt s hip-hopom. Spomína na časy, keď ešte tento žáner na Slovensku nemal žiadne zastúpenie a počúval napríklad starý Wu Tang, aj keď mu vôbec nerozumel. 

Keďže do vydania Real Newz ostáva len niekoľko dní, Rytmus dáva fanúšikom poslednú možnosť užiť si ho v klasickej Bengoro polohe, ktorú ovláda veľmi dobre. Teraz bude chcieť ukázať progres a posunúť limity, podobne ako to bolo pri albume Navždy. 

Projekt DJa Wicha, z ktorého pochádza tento track, je už niekoľko dní vonku, a tak si môžeš na streamovacích službách vychutnať množstvo spoluprác so staršími československými rapermi aj členmi pomyselnej novej vlny. 

Odporúčané
Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) 1. decembra 2019, 9:55
Domov
Zdieľať
Diskusia