Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2019, 17:25
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Zubár sa počas trhania zubu vozil na hoverboarde. Po skončení zákroku sa premával s rukami nad hlavou

NEWS HOVERBOARD
Uložiť Uložené

Okrem toho bol obvinený aj zo zneužívania amerického štátneho fondu, ktorý mal pripraviť až o 25 000 dolárov.

Záznam, v ktorom sa stomatológ z mesta Anchorage na Aljaške zabával vozením sa na hoverboarde počas toho, ako jednej zo svojich pacientiek trhal zub, pochádza síce ešte z roku 2016, no začal sa riešiť až teraz. Zubára Setha Lookharta totiž za jeho správanie pred pár dňami obvinili.

Ako informuje stanica CNN, Lookhart bol predvedený pred súd tiež kvôli zneužívaniu amerického štátneho fondu Medicaid, ktorý pomáha s hradením niektorých lekárskych zákrokov. Omnoho bizarnejší je však práve prípad s vozením sa na hoverboarde po zubnej ambulancii počas vykonávania vyšetrenia.

Odporúčané
Zubár udieral 7-ročného chlapca o kreslo. Nechcel totiž otvoriť ústa Zubár udieral 7-ročného chlapca o kreslo. Nechcel totiž otvoriť ústa 7. novembra 2019, 7:11

Obeťou jeho nemiestneho žartu sa stala pacientka Veronica Wilhelm. Tá však o ničom ani netušila, pretože bola počas zákroku pod sedatívami. Zistila to až po tom, čo ju vyšetrovatelia kontaktovali v súvislosti s prípadom. Sudca stomatológa obvinil za „protiprávne zubné správanie“ a zobral mu licenciu.

Video zachytáva ako sa zubár zabáva počas trhania zubu a vozí sa na dvojkolesovej kolonožke, zatiaľ čo jeho pacientka o ničom netuší. Po skončení zákroku sa po ambulancii premával s rukami nad hlavou. Lookharta súdili aj zo závažnejších činov, a to zo zneužívania a krádeži poisťovní. Vďaka podvodom si mal prilepšiť až o 25 000 dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia