Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2019, 15:35
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

V novom biblickom simulátore hráš za Ježiša Krista, uzdravuješ chorých, chodíš po vode a rozmnožuješ ryby

TECH
Uložiť Uložené

V hre ťa dokonca aj ukrižujú.

Nový prepracovaný a realistický open-world simulátor pre veriacich s názvom I Am Jesus Christ od Steamu je inšpirovaný príbehmi z Biblie. Dej sa, samozrejme, odohráva v časoch pred 2 000 rokmi a mapuje pôsobenie Ježiša Krista.

Hru priniesol vývojár SimulaM. V novinke, ktorá údajne pokrýva obdobie počínajúc od krstu Ježiša Krista až po vzkriesenie, môžeš vykonávať až 30 rôznych zázrakov, ako liečenie chorých či chodenie po vode. Taktiež v nej bojuješ proti satanovi, zúčastníš sa poslednej večere či dokonca ťa aj ukrižujú. Svoju moc zvyšuješ tým, že krstíš svojich nasledovníkov.

Odporúčané
Rush na B či legendárna de_dust2. Counter-Strike 1.6 hrali všetci a aj po 15 rokoch existujú preplnené servery Rush na B či legendárna de_dust2. Counter-Strike 1.6 hrali všetci a aj po 15 rokoch existujú preplnené servery 29. novembra 2019, 16:37

„Vráť sa o 2 000 rokov dozadu, do starých čias, a nasleduj kroky Mesiáša. Hra pokrýva obdobie počínajúc od krstu Ježiša Krista až po vzkriesenie. Chcel si sa niekedy stať ním – jedným z najprivilegovanejších a najmocnejších ľudí na svete?“  Takto znie popis v známej online hernej knižnici Steam.

Vývojári už k novinke vydali aj oficiálny trailer. V ňom môžeme vidieť, ako hlavný protagonista – Ježiš Kristus uzdravuje chorých, chodí po vode, upokojuje búrku či rozmnožuje ryby. Hoci dátum vydania hry ešte nebol oficiálne stanovený, bude ju možné spustiť na všetkých počítačoch, ktoré disponujú minimálne operačným systémom Windows 10.

Domov
Zdieľať
Diskusia