Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 23:42
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Víťazkou Česko Slovensko má talent sa stáva 16-ročná speváčka Margaréta Ondrejková a odnáša si výhru 50 000 €

NEWS VÍŤAZ
Uložiť Uložené

Hoci súboj bol poriadne tesný, vyhrať mohol len jeden.

Po troch mesiacoch postupného vyraďovania v rámci šou Česko Slovensko má talent konečne prišlo až na veľkolepé finále, v ktorom vystúpilo osem súťažiacich. Medzi nimi aj speváci, tanečníci, muzikant, stepperi či umelkyňa, ktorá kreslí do piesku.

Víťazom sa však mohol stať len jeden a o tom nerozhodoval nik iný, ako diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Hoci súboj bol poriadne tesný, najviac hlasov sa podarilo získať práve Margaréte Ondrejkovej. Na druhom mieste sa umiestnil mimoriadne šikovný mladý spevák menom Samuel Rychtar a tretiu priečku obsadila umelkyňa Volha Safronava.

Iba 16-ročná Margaréta výhru nečaka a bola úprimne dojatá. Ešte pred oznámením výhry povedala, že peniaze chce rozhodne investovať do hudby.

Počas ôsmeho ročníka úspešnej talentovej súťaže sme mali možnosť počuť aj údajnú hymnu šou, ktorú naspievala speváčka a členka poroty Marta Jandová spoločne s raperom Bokim, ktorý bol finalistom predošlého ročníka súťaže.

Primárne malo byť vo finále až 9 súťažiacich, avšak detské akrobatické duo Katya a Nikita sa kvôli zraneniu Katye neobjavilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia