Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 20:41
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ryan Reynolds zisťuje, že je vo videohre. Šialený trailer pre Free Guy ukazuje, akoby vyzeralo GTA vo filme

FILMY A SERIÁLY FREE GUY
Uložiť Uložené

Prvá oficiálna upútavka nám signalizuje, že sa rozhodne máme na čo tešiť.

V americkom Bostone sa ešte začiatkom roka začala natáčať akčná komédia Free Guy v hlavnej úlohe s obľúbeným Ryanom Reynoldsom. Príbeh sa zameria na osamelého bankára, ktorý zistí, že je v skutočnosti vedľajšou postavou v open-world videohre Free City. Po niekoľkých mesiacoch nám tvorcovia konečne priniesli aj prvý oficiálny trailer.

V trojminútovej upútavke filmu z dielne 20th Century Fox sme svedkami množstva akčných záberov, vybuchujúcej helikoptéry a uvedomenia si hlavného protagonistu, že realita, v ktorej sa nachádza, je len hra. Vidieť preto môžeme mnohé komické a nezmyselné situácie, dávku skvelého humoru a uvedomovanie si Free Guyových nových možností.

Za réžiou filmu stojí Shawn Levy (Real Steel, The Internship), o scenár sa postaral Matt Lieberman (The Christmas Chronicles) a okrem Reynoldsa si zahrá aj Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Taika Waititi či Utkarsh Ambudkar. Premiéra je naplánovaná na 3. júla 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia