Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 11:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Takto vyzeral výbuch o 12:12:52: Video z bezpečnostnej kamery jednej z reštaurácií zaznamenáva explóziu plynu v paneláku v Prešove

NEWS
Uložiť Uložené

Zábery z diaľky zverejnila prešovská reštaurácia.

Jedna z neďalekých reštaurácií už zverejnila aj video z bezpečnostnej kamery, ktoré zaznamenáva explóziu v čase 12:12:52. Aj keď ide o záber z diaľky a postihnutú bytovku zakrývajú stromy, máme možnosť vidieť, že je explózia veľmi silná. Video potvrdilo aj dohady záchranných zložiek o tom, kedy malo ku explózii plynu dojsť, čo by mohlo pomôcť pri vyšetrovaní príčin. 

Odporúčané
Slováci vyzbierali obetiam tragédie v Prešove stovky tisíc, firma ponúka postele zadarmo. Čo sa udialo od explózie o 12:12:52? Slováci vyzbierali obetiam tragédie v Prešove stovky tisíc, firma ponúka postele zadarmo. Čo sa udialo od explózie o 12:12:52? 8. decembra 2019, 10:31

Po zasadnutí krízového štábu potvrdil riaditeľ Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Ján Goliaš, že piatkový výbuch plynu v prešovskej bytovke si vyžiadal už sedem obetí, jedna osoba je zatiaľ nezvestná. Zároveň nie je známe, či sa ďalší ľudia nenachádzajú v zatiaľ neprehľadaných bytoch, a tak bude finálne číslo obetí známe až po podrobnom prehľadaní celého okolia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia