Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 10:50
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Robert Fico nevystúpi na sneme Smeru. Pre problémy s vysokým tlakom musel odísť do nemocnice

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Namiesto predsedu Smeru povedie snem Peter Pellegrini.

Robert Fico sa pre problémy s vysokým krvným tlakom nezúčastní snemu strany SMER - sociálna demokracia. Oznámil to krátko po plánovanom začiatku snemu novinárom v zákulisí. „Mám obrovský problém s krvným tlakom, idem do nemocnice,“ povedal so slzami v očiach. V budove bratislavskej Incheby ho vyšetrili záchranári, informuje Denník N.

Bývalý premiér a predseda Smeru sa od štvrtka, kedy ho polícia obvinila zo šírenia rasovej neznášanlivosti, pred televízne kamery nepostavil a z jeho úst doposiaľ nevyšlo žiadne verejné stanovisko k celej veci. Vystúpiť mal dnes na straníckom sneme, avšak, kvôli problémom s tlakom sa tak opäť nestane.

Odporúčané
NAKA obvinila Roberta Fica z hanobenia národa, rasy a podnecovania k nenávisti za schvaľovanie Mazurekových rasistických výrokov NAKA obvinila Roberta Fica z hanobenia národa, rasy a podnecovania k nenávisti za schvaľovanie Mazurekových rasistických výrokov 5. decembra 2019, 13:26

Slávnostný snem Smeru, ktorý sa koná pri príležitosti 20. výročia vzniku strany, otvoril podpredseda Juraj Blanár. Pellegrini účastníkov informoval, že Fico sa ešte pred malým okamihom nachádzal v sále. „Vzhľadom na vážny problém s naozaj vysokým krvným tlakom bol nútený našu sálu opustiť a išiel sa zveriť do rúk lekárom,“ konštatoval líder kandidátky.

Robert Fico nevystúpi na sneme Smeru. Pre problémy s vysokým tlakom musel odísť do nemocnice
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia