Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 14:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Otec pije domácu a robí poriadky v domácnosti. Takto vyzerajú slovenské Vianoce podľa Naked Bananas.

NEWS NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Naked Bananas si vianočné sviatky pripomínajú vtipným videom, ktoré podľa nich reflektuje náladu v slovenských rodinách.

Naked Bananas sa o slovo prihlásili aj tesne pred sviatkami pokoja a rodinnej pohody, ktoré sa však rozhodli stvárniť svojou perspektívou. Samozrejme, opäť tak trochu preháňajú, cieľom však je v prvom rade zachytiť stereotypy, ktoré podľa autorov videa na Slovensku prevládajú. Video začína záberom na chlapca, ktorý nepozná gramatiku a aj vo vyspelejšom veku stále verí na Ježiška. Praje si „fajku“ aj 12 eur v hotovosti. Keď to otec uvidí, udrie ho. 

Na ďalších záberoch z kuchyne už otec pije slivovicu a kritizuje všetko, čo sa mu nepáči. Všetko vyvrcholí hádkou pri vianočnom stromčeku, kde sa snažia rodičia svojho pomalšieho syna presvedčiť, že Ježiško stále existuje. 

Cieľom chalanov je taktiež, aby si ľudia uvedomili, že nervozita počas sviatkov naozaj nikomu nepomáha a mali by sme si užiť hlavne to, že môžeme stráviť čas so svojimi blízkymi a trochu si oddýchnuť v sviatočnej nálade. 

Odporúčané
Ako zaspávajú pikeri, ožrani a zaľúbené páry? Naked Bananas poznajú aj pocit, keď spíš u kamoša, ktorý ti nedá perinu Ako zaspávajú pikeri, ožrani a zaľúbené páry? Naked Bananas poznajú aj pocit, keď spíš u kamoša, ktorý ti nedá perinu 1. decembra 2019, 11:11
Domov
Zdieľať
Diskusia