Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2019, 9:30
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Valentino Rossi a Lewis Hamilton si vymenia pretekárske náradie. Jeden sadne do F1, druhý na motorku

ŠPORT LEWIS HAMILTON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pôjde však len o jednorazovú záležitosť vďaka jednému z hlavných sponzorov.

Talian Valentino Rossi má už 40 rokov a svoj posledný titul v MotoGP získal ešte v sezóne 2009, no pretekársku kariéru v motorkách sa ešte nechystá zavesiť na kliniec. 

Navyše, web F1i informuje, že sa už o niekoľko dní posadí do aj monopostu Formuly 1. Sedačku si totiž vymení s Lewisom Hamiltonom.

Odporúčané
Lewis Hamilton vyzýva ľudí, aby sa stali vegánmi. „Lietaš súkromným lietadlom!“ odkazujú mu Lewis Hamilton vyzýva ľudí, aby sa stali vegánmi. „Lietaš súkromným lietadlom!“ odkazujú mu 17. októbra 2019, 18:40

Nepôjde, samozrejme, o žiadny Rossiho pokus začať vyhrávať aj na štyroch kolesách. Jednorazová výmena sa uskutoční len v rámci sponzorskej aktivity výrobcu energetických nápojov Monster, ktorý má svoje nálepky aj na Mercedese v F1, aj na Valentinovej Yamahe v Moto GP.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I think me and @LewisHamilton will have some fun soon @MonsterEnergy @Mercedesamgf1 @Yamahamotogp #LH44VR46

Príspevok, ktorý zdieľa valeyellow46 (@valeyellow46),

 7-násobný majster sveta v najvyššej kubatúre už navštívil továreň Mercedesu v Anglicku, aby mu inžinieri mohli pripraviť jeho sedačku. 

„Myslím, že ja a Lewis si čoskoro užijeme nejakú zábavu,“ stojí na jeho Instagrame. Hamilton to bude mať jednoduchšie, na motorku mu bude 9. decebra na okruhu v špenielskej Valencii stačiť jednoducho nasadnúť. 

Rossi sa už v minulosti zviezol vo Ferrari. V jednom z testov v roku 2006 bol tak rýchly, že sa začalo špekulovať aj o jeho možnom prestupe do F1. On sa však rozhodol pokračovať na dvoch kolesách.  

Domov
Zdieľať
Diskusia