Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 20:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nepotrebuje antidepresíva, aby sa cítila dobre, stačí jej Coca-cola. Billie Eilish si necháva zahasiť cigarety na tvári

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka prichádza s novým videoklipom, ktorý dostáva jedna zo skladieb z debutového albumu. Režírovala ho sama.

 

Billie Eilish sa v závere roka ešte na chvíľu vracia k svojmu debutovému projektu, s ktorým zaznamenáva rekordné čísla aj v koncoročných rebríčkoch roka 2019. Predbieha najetablovanejších kolegov z popovej scény a zároveň definuje vlastný štýl, keďže sa prezentuje už na prvý pohľad oveľa prirodzenejšie a taktiež zodpovednejšie ako ostatní.

Aj skladba Xanny pojednáva o jej zodpovednom prístupe, pokiaľ ide o alkohol, drogy alebo antidepresíva. Z videoklipu, ktorý sama Billie Eilish aj režírovala, vyplýva, že si uvedomuje, že ide o veľmi nepopulárny názor a necháva si pre to zahasiť na tvári niekoľko cigariet. Aj napriek tomu tvrdí, že nepotrebuje lieky, aby sa cítila dobre a stačí jej Cola-Cola. 

Speváčku čaká budúci rok veľmi veľa práce v rámci turné, s ktorým navštívi skoro 50 vypredaných štadiónov naprieč celým svetom, zároveň sa už nechala počuť, že na vydávanie novej hudby nezanevrie. Aj keď, pravdepodobne si na ďalší album budeme musieť počkať. Na Instagrame sa však za poslednú dobu objavilo viacero snímok s inými interpretmi, a tak môžeme očakávať aj zopár spoluprác. 

Odporúčané
Billie Eilish expanduje, chce osloviť aj najmenších. Kým nerozumejú jej hudbe, môžu aspoň vyzerať ako ona Billie Eilish expanduje, chce osloviť aj najmenších. Kým nerozumejú jej hudbe, môžu aspoň vyzerať ako ona 19. novembra 2019, 20:34
Domov
Zdieľať
Diskusia