Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 19:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Harley Quinn ochraňuje Gotham pred homosexuálnym Black Maskom. Našla si pritom sexi zločinecké parťáčky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Birds of Prey s Harley Quinn v hlavnej role dorazí do kín vo februári 2020.

Warner Bros. sa pripravuje na premiéru ich najbližšieho veľkého komiksového filmu. Bude ním Birds of Prey, tímovka antihrdiniek z DC, ktoré sa postavia zlu v Gothame po svojom. Hlavnou postavou snímky je Harley Quinn v podaní úžasnej Margot Robbie. 

Okrem hviezdy Margot Robbie sa vo filme ukážu aj Mary Elizabeth Winstead stvárňujúca postavu Huntress a Jurnee Smollett-Bell, ktorá si zahrá Black Canary. Ich protivníkom sa stane charizmatický Ewan McGregor s jeho Black Mask. Podľa všetkého je jeho verzia homosexuálne orientovaná, čo kritici/diváci, ktorí film videli, nesmierne schvaľovali. Nejde však o potvrdenú informáciu, tak ju bez s rezervou. Viaceré zdroje sa ale zhodujú, že Ewanova postava je úžasná.

Okrem nich sa v Birds of Prey predstavia aj herci a herečky, ako: Ella Jay Basco (Cassandra Cain), Rosie Perez (Renee Montoya) či Chris Messina (Victor Zsasz). Film režíruje Cathy Yan (Dead Pigs) a scenár napísala Christina Hodson (Bumblebee). Rozpočet snímky je iba 75 miliónov dolárov, čo znamená, že ide v rámci DC o najlacnejší z projektov. Slovenská a česká premiéra Birds of Prey je plánovaná na 6. februára (únor) 2020. Viac sa o filme dočítaš v tomto vlákne.

Odporúčané
V sólovke Harley Quinn sa objaví aj Joker zo Suicide Squad. Uvidíme však Jareda Leta? V sólovke Harley Quinn sa objaví aj Joker zo Suicide Squad. Uvidíme však Jareda Leta? 30. marca 2019, 21:38

Čo bude s Harley ďalej, nie je známe. Hovorí sa, že plány na jej ďalší film s Jokerom predsa len neboli úplne zrušené a ako ona tak aj Jared Leto a jeho princ zločinu sa ešte ukážu. Momentálne je však situácia v DC a Warneri naozaj zložitá. Stále zrejme nevyšpekulovali, čo bude s DCEU, pričom pracujú na Reevesovom Batmanovi (ak bude úspešný, údajne otvorí dvere pre sólovky záporákov z filmu) a taktiež tu máme DC Black, label navrhovaný Toddom Phillipsom v deň, keď Warneru navrhol Jokera.

Bude zaujímavé sledovať, ako veľmi sa svet DC rozštiepi do takých 5 rokov. My sa budeme modliť, aby Birds of Prey stálo za to, pretože z prvého traileru sme mali pocit, že je to akési nijaké a nezaujímavé. Dokáže Harley Quinn utiahnuť celý film? 

Harley Quinn ochraňuje Gotham pred homosexuálnym Black Maskom. Našla si pritom sexy zločinecké parťáčky
Harley Quinn ochraňuje Gotham pred homosexuálnym Black Maskom. Našla si pritom sexy zločinecké parťáčky Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia