Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2019, 8:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Wonder Woman skáče na bleskoch. Nový trailer nás posúva v čase do doby neónov, skvelej hudby a úžasnej akcie

FILMY A SERIÁLY WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

DCEU sa rozšíri ďalším filmom, tentoraz prvým regulérnym pokračovaním.

O Wonder Woman sme si naposledy písali ešte v marci tohto roka. Môže za to odklad snímky o 7 mesiacov. Pôvodne sme sa premiéry mali dočkať ešte 1. novembra tohto roka. Nakoniec si však počkáme do 4. júna 2020. Ostáva dúfať, že to čakanie bude stáť za to. Jednotka bola fajn, ale záverečná tretina to celé pochovala a naplno ukázala neschopnosť DCEU. Režisérke Patty Jenkins však dôverujeme a na pokračovanie sa už tešíme. A dupľom po dnešnom traileri, ktorý je jednoducho skvelý a zároveň nič neprezrádza.

Patty Jenkins bola odhodlaná, že tento film by mal byť ďalšou iteráciou Wonder Woman, ale nie pokračovaním. A toto rozhodnutie rozhodne dodržala,“ dodal Roven. „Ide o úplne iný časový rámec a vy zistíte, čo Diana/Wonder Woman vlastne v uplynulých rokoch robila. Je to ale celkom odlišný príbeh, hoci v rámci silných emócií, humoru a odvážnych činov bude pripomínať prvý film.“

Tieto slová by navyše potvrdzovali aj vyjadrenia zdroja blízkeho režisérke, ktoré Wonder Woman 1984 prirovnávajú napríklad k sérii o agentovi 007, kde máme tú istú postavu, no zároveň množstvo príbehov, ktoré na seba nenadväzujú. 

Odporúčané
Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? 18. decembra 2020, 13:02

Okrem samotnej Gal Gadot si zahrali aj Chris PineRobin WrightConnie NielsenKristen Wiig (Barbara Ann Minerva/Cheetah) či Pedro Pascal. (Max Lord). Wonder Woman 1984 uvidíme v našich kinách 4. júna (červen) 2020. Pre viac informácií klikaj sem.

Wonder Woman skáče na bleskoch. Nový trailer nás posúva v čase do doby neónov, skvelej hudby a úžasnej akcie
Domov
Zdieľať
Diskusia