Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 12:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kontrafakt zverejňuje kompletný tracklist k albumu Real Newz. Počuť na ňom budeme aj Dalyba, Sameya a Simu

HUDBA EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Členovia legendárnej kapely z Piešťan dali priestor viacerým mladým raperom.

Vydanie nového albumu Kontrafaktu je naplánované na desiateho decembra, a tak je ideálny čas zverejniť aj zoznam všetkých skladieb s hosťami. Doteraz nám chalani servírovali len malé ochutnávky, vďaka ktorým sme sa dozvedeli, že na Real Newz budeme počuť napríklad Gleba, Calin alebo Viktora Sheena. Dnes už vieme, že okrem nich nebudú chýbať ani Dalyb alebo Dokkeytino a Samey.

Odporúčané
Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) 1. decembra 2019, 9:55

Celkovo budeme počuť 13 skladieb, čo však už chalani potvrdili aj v našom rozhovore. Ego, Rytmus a Anys už natočili aj ďalší klip, ktorý by sa mohol dostať von už o pár dní, zatiaľ si môžeš čakanie skrátiť trackom Ideme Dnu alebo najnovšími Rapíkmi starej matere. 

Album Real Newz si môžeš stále predobjednať a domov ti príde aj s podpisom, zároveň si zabezpečíš exkluzivitu, keďže nie je isté, kedy sa všetky skladby dostanú aj na YouTube alebo streamovacie služby. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Link hore v BIO @kontrafakt_realnewz

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domov
Zdieľať
Diskusia