Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 14:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena ostriekala revízora materským mliekom priamo z prsníka po tom, čo ju nachytal bez cestovného lístka v MHD

NEWS MHD
Uložiť Uložené

Aj cestovanie v mestskej hromadnej doprave môže byť slušný bizár.

Mestská hromadná doprava často prináša množstvo neuveriteľných zážitkov, ten, ktorého boli svedkami cestujúci v nemeckom meste Gelsenkirchen, sa však len tak nevidí. Bežná kontrola revízora sa zmenila na bizarnú drámu po tom, čo sa žena bez lístka nestotožnila s tým, že by mala zaplatiť pokutu. Jej reakcia prekvapila naozaj každého, na revízora totiž vytiahla prsník a ostriekala ho materským mliekom, informuje Deutsche Welle.

Odporúčané
Vie, ako na mladých ľudí aj bezdomovcov. Vodič nočnej MHD Michal zažil v autobuse aj bitku (Rozhovor) Vie, ako na mladých ľudí aj bezdomovcov. Vodič nočnej MHD Michal zažil v autobuse aj bitku (Rozhovor) 31. júla 2019, 16:31

Keďže necestovala sama, zvyšok jej spolucestujúcich vrátane manžela, z dopravného prostriedku utiekol. Keď revízor po bizarnom útoku požiadal ženu, aby predložila občiansky preukaz, dočkal sa len kladenia odporu. 31-ročná Nemka nebola súčinná pri poskytovaní osobných údajov ani po príchode polície, kvôli čomu ju príslušníci zákona spútali a odviedli na príslušné oddelenie. 

V súčasnosti je už žena na slobode a čelí obvineniu za cestovanie na čierno. Útok materským mliekom priamo z prsníka kategorizoval vyšetrovateľ prípadu ako ublíženie na zdraví a my tak už máme jasno v tom, čo najdivnejšie sa ti môže stať v MHD. 

Odporúčané
Ako zlé sú dopravné obmedzenia v Bratislave? Porovnali sme auto a MHD zadarmo Ako zlé sú dopravné obmedzenia v Bratislave? Porovnali sme auto a MHD zadarmo 18. februára 2019, 10:58
Domov
Zdieľať
Diskusia