Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2019, 16:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pôvodní Ghostbusters sa vracajú v sci-fi komédií s duchmi. Nostalgický trailer poteší všetkých fanúšikov série

FILMY A SERIÁLY GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE
Uložiť Uložené

Ghostbusters v réžii syna legendárneho Ivana Reitmana dorazia do kín v júli.

Po nepodarenom ženskom spin-off reboote sa tvorcovia umúdrili a vracajú sa späť ku koreňom. Podobné návraty slávnych legiend nezvyknú dopadať dobre, no my budeme veriť, že Ghostbusters 3 s podtitulom Afterlife bude nesmierne vydareným filmom. Má byť miestami strašidelný, no hlavne zábavný. Zrežíruje ho syn slávnehe Ivana Reitmana, ktorý sa postaral o prvé dva diely.

Hlavnou postavou bude Callie (Carrie Coon) a jej dve deti Phoebe (Mckenna Grace) a Trevor (Finn Wolfhard). Callie zdedí dom na vidieku/malom mestečku od otca, ktorého nikdy nepoznala. Následne objavia prístroj, ktorý ich spojí s pôvodnými Ghostbusters. Pravdepodobne pôjde o vnúčatá Egona Spenglera, ktorého predstaviteľ Harold Ramis zomrel v roku 2014. Dan Aykroyd nakoniec dlho hovoril o tom, že si uctia jeho pamiatku.

41-ročný Kanaďan Jason Reitman sa v minulosti postaral o známe komediálne drámy, ako Ďakujeme, že fajčíte či Juno, kde si hlavnú rolu strihla sympatická Ellen Page (Inception, X-Men: Days of Future Past). Scenár nových Krotiteľov duchov napísal Jason Reitman s Gilom Kenanom a produkcia pripadla na otca ságy Ivana Reitmana.

V trojke Krotiteľov duchov si okrem všetkých žijúcich pôvodných hercov v hlavných rolách (Ernie Hudson, Dan Aykroyd, Bill Murray, Sigourney Weaver a ďalší) zahrajú aj mladší nováčikovia. Konkrétne pôjde o Carrie Coon, Finna Wolfharda a Mckennu Grace, no rolu získal aj nestarnúci Paul Rudd. Slovenská aj česká premiéra je predbežne plánovaná na 9. júla (červenec) 2020. Viac sa o Ghostbusters: Afterlife dočítaš v tomto vlákne.

Pôvodní Ghostbusters sa vracajú v sci-fi komédií s duchmi. Vtipný trailer poteší všetkých fanúšikov série
Pôvodní Ghostbusters sa vracajú v sci-fi komédií s duchmi. Vtipný trailer poteší všetkých fanúšikov série
Domov
Zdieľať
Diskusia