Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 21:42
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bývalá futbalová hviezda povedala v priamom prenose nacistický pozdrav. Hráča odstránili z hry FIFA 20

TECH FIFA FUTBAL HRY
Uložiť Uložené

Stačí jedna hlúpa poznámka, aby sa z legendy stal vyvrhel.

Svet už spoznal mnoho futbalistov, ktorí boli na trávniku výnimoční, no mimo neho to nezvládali a spoločnosť ich zatratila. Napríklad z takéto Maradonu si minulý rok uťahoval celý svet po tom, čo sa správal počas zápasu Argentíny proti Nigérii ako utrhnutý z reťaze. Najskôr ziapal, potom zaspal a nakoniec sa predvádzal. Za zmienku tiež stojí, že celé sklenené zábradlie bolo od bieleho prášku.

Odporúčané
Barber shop ponúka strih zadarmo, pokiaľ vyhráš nad holičom vo FIFA 20. Ak prehráš, platíš dvojnásobok Barber shop ponúka strih zadarmo, pokiaľ vyhráš nad holičom vo FIFA 20. Ak prehráš, platíš dvojnásobok 14. októbra 2019, 22:07

Príbeh legendárneho holandského futbalistu je značne odlišný, no taktiež si svojim správaním zavaril. Marco van Basten počas živého vysielania povedal Sieg Heil. 

Za svoje neuvážené slová sa už ospravedlnil. Aj napriek tomu ho mnohí kritizujú za jeho nezodpovednosť. No a aby toho nebolo málo, van Bastena odstránili z hry FIFA 20, mohol si ho nájsť v móde Ultimate Team.

Nie je to prvý rázny krok od spoločnosť EA Sports, ktorá vyvíja hru FIFA. Nedávno bol známy streamer potrestaný banom za to, že sa počas svojich streamov správal nevhodne. Konkrétne nadával na spoločnosť a dokonca opľul šál s jej logom. EA ban odôvodňovala tým, že hráča už niekoľkokrát upozorňovala a zašiel jednoducho priďaleko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia