Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 19:27
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Netflix chystá nový seriálový thriller. Clickbait má poukázať na nebezpečie sociálnych sietí

FILMY A SERIÁLY CLICKBAIT NETFLIX
Uložiť Uložené

Filmovanie v okolí austrálskeho Melbourne už začalo.

Netflix pripravuje celý rad nových a seriálov. Server Engadget zaujal najmä titul nazvaný Clickbait, ktorý sa má venovať najmä sociálnym sieťam, nebezpečenstvu na nich číhajúcemu a vôbec dnešnej online prezentácii mladých ľudí.

Má ísť o thriller, ktorý bude produkovať Austrálčan Tory Ayres. Presný dátum premiéry nie je známy, no filmovanie v okolí Melbourne už začalo. 

Odporúčané
Netflix ponúka nadpriemerné platy, tvrdí Ester, ktorá v ňom pracuje. Občas je celý deň v kine, môže hrať aj komparz (Rozhovor) Netflix ponúka nadpriemerné platy, tvrdí Ester, ktorá v ňom pracuje. Občas je celý deň v kine, môže hrať aj komparz (Rozhovor) 28. septembra 2019, 11:38

Aj rozpočet by mal byť pomerne štedrý, vzhľadom na to, že Ayresovi bude asistovať Christian White, ktorý už pracoval na sérii Harry Potter a Once Upon A Time in Hollywood (Vtedy v Holywoode). 

Nový projekt má údajne potenciál vyvolať „globálny zásah“. Zrejme sa teda máme na čo tešiť. Scenáristi Netflixu totiž už tému sociálnych sietí neraz načrtli aj v seriáli Black Mirror.

V epizóde Nosedive (S3E1) napríklad hlavní hrdinovia zbierali skóre po každej sociálnej interakcii s inými osobami. Ak chceš, môžeš to vnímať ako mostík k aktuálnej závislosti na lajkoch z Facebooku a Instagramu, o ktorej sa dnes hovorí čoraz častejšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia