Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 8:16
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Apple by vraj k iPhonom mohol pridávať slúchadlá AirPods zadarmo

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Týkať sa to však bude zrejme len drahších modelov. Ak je správa vôbec pravdivá.

O značke Apple sa hovorí, že k svojim zákazníkom nie je práve štedrá. Až do roku 2019 sme napríklad museli čakať na rýchlejšiu nabíjačku v balení drahších iPhonov 11 Pro a 11 Pro Max. Na fólie, obaly alebo iné príslušenstvo rovno zabudni. Musíš si ich dokúpiť zvlášť.

V nadchádzajúcich dvanástich mesiacoch by sa však tento prístup mohol zmeniť, informuje iMore.com s odvolaním sa na web DigiTimes.

Ten tvrdí, že Apple by mohol k budúcim iPhonom dodávať zadarmo svoje true wireless slúchadlá AirPods. Tie aktuálne v slovenských e-shopoch stoja minimálne 140 eur, novšia verzia AirPods Pro je ešte výrazne drahšia. 

Apple by vraj k iPhonom mohol pridávať slúchadlá AirPods zadarmo
Zdroj: Unsplash.com

Redakcia iMore je však ohľadom týchto správ poriadne skeptická, otvorene tiež hovorí, že DigiTimes nepatrí k najdôveryhodnejším zdrojom. Slúchadlá AirPods sú totiž pre Apple poriadnym hitom a predávajú sa ako po masle aj bez akýchkoľvek zliav. 

Na druhej strane, podobné slúchadlá už k svojim najdrahším telefónom pribaľuje aj Samsung a Apple možno bude musieť reagovať. Je tiež možné, že AirPods zákazníkom daruje len s najdrahším iPhonom 12 Pro Max, ktorý by sa mal objaviť niekedy v septembri.

Odporúčané
Lacný Apple iPhone SE 2 vraj naozaj príde. Za necelých 400 dolárov Lacný Apple iPhone SE 2 vraj naozaj príde. Za necelých 400 dolárov 15. októbra 2019, 16:56

Takýto balíček by naopak mohol pomôcť predajom najdrahšej verzie high-end smartfónu, s ktorými to nemusí byť až také ružové. Základný iPhone 11 totiž aj napriek horšiemu displeju spĺňa požiadavky väčšiny používateľov a Apple údajne na jar ukáže aj ultra-lacného nástupcu iPhonu SE. 

Domov
Zdieľať
Diskusia