Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 17:10
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Mladé dievča znásilňovali a mučili viac ako 40 dní. Nepredstaviteľná bolesť a nekonečné zranenia od tyranov ju napokon zabili

Mladé dievča znásilňovali a mučili viac ako 40 dní. Nepredstaviteľná bolesť a nekonečné zranenia od tyranov ju napokon zabili
Zdroj: Wikimedia Commons
ZAUJÍMAVOSTI JAPONSKO MASOVÍ VRAHOVIA MUČENIE VRAŽDA VRAŽDY SPÁCHANÉ DEŤMI ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Brutálny prípad únosu a mučenia tínedžerky z Japonska otriasol celým svetom.

Junko Furuta sa narodila 18. januára 1971 milujúcim rodičom v japonskom meste Saitama. Bolo to šikovné a dobré dievča, na rozdiel od svojich rovesníkov sa na strednej škole vyhýbala alkoholu, cigaretám aj randeniu. Napriek tomu bola v škole obľúbená a mala množstvo kamarátov.

Keď sa svet v marci 1989 dozvedel o jej smrti a mučení, ľudia boli z brutálnych činov jej rovesníkov a spolužiakov zhrození. Hoci sa zdroje nezhodujú úplne v tom, ako dlho jej trápenie trvalo, odhaduje sa, že ju členovia gangu mučili všemožnými spôsobmi 40 až 44 dní. Našli ju po priznaní dvoch páchateľov, ktorých vyšetrovali v inom prípade.

Spolužiak ju zdanlivo ochraňoval, v skutočnosti ju chcel znásilniť

25. novembra 1988 šla Junko domov z brigády na bicykli. Jeden chlapec ju skopol z bicykla a potom ušiel. Priblížil sa ďalší mladík, ktorý jej ponúkol pomoc a chcel ju odprevadiť domov. Junko v ňom spoznala svojho 18-ročného spolužiaka Miyano Hiroshiho, a tak s jeho ponukou súhlasila. Namiesto odprevadenia domov, však Junko doviedol do opusteného skladu, kde ju pod hrozbou, že ublíži jej rodine, znásilnil. Hiroshi bol poda Unseen Japan v škole známy kontaktmi na miestnu mafiu jakuza, je možné, že práve preto sa Junko zo strachu podvolila.

Odporúčané
Znásilnenie Violy v Bratislave je vrchol ľadovca sexuálneho násilia. Ženy na Slovensku a vo svete sexuálne útoky často nehlásia Znásilnenie Violy v Bratislave je vrchol ľadovca sexuálneho násilia. Ženy na Slovensku a vo svete sexuálne útoky často nehlásia 26. novembra 2019, 11:28

Ich stretnutie nebolo náhodné. Chlapec, ktorý Junko zhodil z bicykla, bol Hiroshiho šestnásťročný kamarát Minato Nobuharu. Spolupracovali a spoločne hľadali obeť, ktorú by mohli znásilniť. Nerobili to prvýkrát, boli zohratý tím.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 78049 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo si tyrani za obeť vybrali práve Junko
  • Prečo polícia zrušila pátranie, keď rodičia nahlásili zmiznutie Junko
  • Prečo polícia zlyhala aj druhýkrát, keď sa priznal jeden z maloletých násilníkov
  • Ako policajti nakoniec odhalili zverstvá maloletých páchateľov
  • Aké tresty násilníci dostal
Domov
Zdieľať
Diskusia