Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 21:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

S Ip Manom si to tentokrát rozdá mocný Yuri Boyka. 4. časť bojovej série láka akčným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová časť, nový záporák.

Legendárny Ip Man sa po štvrtýkrát púšťa do boja. V snímke okrem neho ale uvidíme aj Ip Manovho študenta Brucea Leeho, ktorého stvárni Kwok-Kwan Chan. Príbehovo sa pozrieme na život hlavného hrdinu po tom, ako mu umrela jeho žena. So synom sa nakoniec rozhodne vycestovať do USA, kde sa však stretáva s rasizmom.

Počas mnohých súbojov Ip Man vytrie podlahu hneď s viacerými bojovníkmi, no zo všetkých najviac ťa zrejme zaujme Scott Adkins. Toho v bojovom žánri preslávila najmä postava nezlomného ruského bojovníka menom Yuri Boyka. Adkins sa ale napríklad objavil aj v druhej časti Expendables.

Záporáci sú jeho krvnou skupinou, a preto možno očakávať, že ani v tomto filme z neho nebude zrovna prívetivý chlap, o čom svedčí taktiež trailer. Donnie Yen alias Ip Man mu ale určite veľmi rýchlo objasní, kde je jeho miesto.

O réžiu sa opätovne postaral Wilson Yip, ktorý natočil všetky tri predošlé diely. Ip Man 4 s podnázvom The Finale bude podľa všetkého záverom celej série, a tak dúfajme, že si ho poriadne užijeme. Ázijská premiéra je plánovaná na 20. decembra tohto roku, v USA sa diváci filmu dočkajú o 5 dní neskôr. Slovenská a česká premiéra nebola zatiaľ určené.

S Ip Manom si to tentokrát rozdá mocný Yuri Boyka. 4. časť bojovej série láka akčným trailerom
Zdroj: Pegasus Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia