Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 11:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd olizuje halucinogénnu žabu, spevák si nadrogovaný užíva v Las Vegas

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Abel je oficiálne späť a čakáme už len na to, ktorý piatok bude ten vyvolený, aby uzrel svetlo sveta jeho ďalší album.

The Weeknd je oficiálne späť a dokázal to hneď dvoma novými skladbami. Prvá s názvom Heartless je skôr pre každého, kto Abela sleduje už od vydania Trilogy, druhá Blinding Lights skôr pre fanúšikov, ktorí sú s kanadským R&B spevákom od časov Earned it – je teda výrazne popovejšia, s rádiovými prvkami a menej osobná. 

Dobrou správou preto je, že teraz dostáva vizuálne spracovanie práve prvá menovaná vec. Už pred približne dvoma týždňami niektorí fanúšikovia videli The Weeknda bežať ulicami Las Vegas za sprievodu kamery a dnes už vieme, za akým účelom. V novom klipe si Abel užíva život slobodného človeka v kasínach a neskôr sa retrospektívne dostávame k momentu, keď olizuje halucinogénnu žabu, čo zrazu vysvetľuje jeho konanie. 

Zatiaľ nie je isté, kedy presne, no vo veľmi krátkej dobe by mal prísť aj celý projekt. Tak ako každý obrovský zámorský interpret, aj The Weeknd ho vydá počas piatkovej noci, je však otázne, či to bude už tá najbližšia alebo niektorá iná do konca kalendárneho roka. 

Odporúčané
Spomína The Weeknd na vzťah s Bellou Hadid? Nemohol zaspať, kým necítil jej dotyk Spomína The Weeknd na vzťah s Bellou Hadid? Nemohol zaspať, kým necítil jej dotyk 29. novembra 2019, 12:49
Domov
Zdieľať
Diskusia