Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 16:18
Čas čítania 1:03
Dominik Vetrák

Znetvorený Rami Malek sa hrá na Boha. Prvý trailer pre poslednú Craigovu bondovku No Time to Die sľubuje epické vyvrcholenie

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Oficiálny trailer pre nového Jamesa Bonda je plný explozívnej akcie, záporáka Ramiho Maleka a krásnych žien.

Pred dvomi dňami dorazil krátky teaser sľubujúci príchod traileru na stredu. Dnes sme sa aj dočkali, kedy ho MGM a Sony vypustili pár hodín po zverejnení 6 character posterov (pozrieť si ich môžeš nižšie v galérii). 

Daniel Craig nám pred pár dňami potvrdil, že No Time to Die je skutočne jeho posledným Bondom, takže nás do pár rokov čaká čerstvá tvár. Ešte predtým sa však môžeme tešiť na výnimočného Bonda. Záporáka predsa hrá Rami Malek a scenár sa šperkoval dlhé roky (upravovala ho aj Mary Waller-Bridge (tvorkyňa seriálu Fleabag). Nový Bond sa do kín dostane 5 rokov po poslednom diele od Sama Mendesa, takže od neho očakávame vysokú kvalitu. 

O deji vieme okrem informácií z traileru toľko, že Malekov záporák by vo filme mal mať špeciálnu novú technológiu, ktorá bude opäť raz ohrozovať ľudstvo. Agent 007 bude musieť vyriešiť únos vedca, ale nič nebude tak, ako by to mohlo na prvý pohľad vyzerať. 

Madeleine Swann (Léa Seydoux) navštívi Blofelda (Christoph Waltz) vo väzení a bude chcieť informácie o Malekovej postave. Niekoľko zdrojov tiež prišlo s informáciou, že Bond (Daniel Craig) by si mal užívať zaslúžený odpočinok na Jamajke, no s prosbou o pomoc za ním dorazí agent Felix Leiter (Jeffrey Wright), čomu nahrávajú aj zábery nižšie.

Odporúčané
Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac 18. októbra 2021, 16:30

Za réžiou stojí Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme objaví aj Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen či Dali Benssalah. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020 a pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia