Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2019, 17:29
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Samsung Galaxy S11 príde už v marci. Takto by mohol vyzerať

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Fotoaparátov bude ešte viac než na iPhone 11 Pro. Jeden z nich sľubuje až 108 Mpix rozlíšenie.

Len pred týždňom sme ťa informovali, že Samsung už pracuje na novom smartfóne Galaxy S11, ktorý by sa mal svetu ukázať približne v marci 2020. Jeden z odborníkov sa v tom čase čudoval, že ešte nikde neunikla jeho približná podoba, tak ako to býva zvykom. 

Teraz je už všetko inak. Prvou časťou do skladačky je podľa XDA-Developers oficiálny certifikačný dokument, ktorý Samsung musel vyplniť, aby mohol S11-tku uviesť na čínsky trh. 

Odporúčané
Samsung Galaxy S11+ vraj môže dostať až 108 Mpix fotoaparát a 5 000 mAh batériu Samsung Galaxy S11+ vraj môže dostať až 108 Mpix fotoaparát a 5 000 mAh batériu 26. novembra 2019, 21:26

Ten prakticky potvrdzuje, že telefón dostane podporu 5G sietí už v základnej verzii. Rovnako tak by mal ponúkať rýchle 25-wattové nabíjanie. 

Twitterový účet Steve H. McFlyho už zobrazuje aj prvý render, ktorý však môže byť pre mnohých fanúšikov značky sklamaním. 

 Žiadny vyslovene revolučný redizajn by sa totiž podľa nich nekonal. Zaujme snáď len 6,9-palcový zaoblený displej takmer úplne vypĺňajúci celú prednú stranu, maličký otvor na prednú kameru a plocha so zadnými objektívmi. 

Jeden z nich by mal ponúkať až 108-megapixelové rozlíšenie, ktoré však využiješ skôr na čary s digitálnym zoomom. Takto veľké fotografie by totiž zaberali veľmi veľa megabajtov vo vnútornom úložisku. 

Okrem toho sa hovorí o schopnosti nahrávať videá v 8K pri 30 fps. Ďalší objektív bude takmer iste širokouhlý, no okrem toho zostávajú neidentifikované ešte ďalšie tri otvory v pomerne veľkom čiernom obdĺžniku.

Ak sme sa smiali z „trojplatničky“ na nových iPhonoch, pomaly treba o takýchto riešeniach uvažovať ako o novom štandarde. 

Render údajného Samsungu Galaxy S11, respektíve skôr drahšej verzie S11+ navyše naznačuje, že objektívy by mali byť po zadnej časti rozhádzané poriadne nadivoko. Iný "leaker" s menom Ice Univrese ale nesúhlasí a naznačuje, že finálny dizajn telefónu by mal byť oveľa krajší.

Ice Universe pôvodne hovoril o úplne prepracovanom tele plnom oblín. Uvidíme teda, kde nakoniec bude pravda a hlavne, či nový pokus Samsungu prekoná tohtoročné iPhony. 

Samsung Galaxy S11+ vraj môže byť „nukleárna zbraň“
Samsung Galaxy S11+ vraj môže byť „nukleárna zbraň“ Zdroj: en.letsgodigital.org
Domov
Zdieľať
Diskusia