Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Reserved.
9. decembra 2019, 13:33
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Vianočné večierky ako v štýle 80. rokov. S touto kolekciou vynikneš

MÓDA
Uložiť Uložené

Vytvor si jadro zimného šatníka so štýlovými outfitmi Reserved.

Ak chceš vyniknúť počas vianočných večierkov a na silvestrovských oslavách, nemala by ti uniknúť kapsulová kolekcia Reserved, ktorá odzrkadľuje trblietavé a okúzľujúce 80. roky.

Flitre, zamat, zavinovací efekt a zdôraznená silueta sú hlavnými črtami najnovšej kolekcie značky. Paleta farieb je minimalizovaná v prospech rôznych použitých textúr a materiálov. Jedna vec je istá: v týchto outfitoch vynikneš.

Vianočné večierky ako v štýle 80. rokov. S touto kolekciou vynikneš
Zdroj: Reserved

Kolekcia Blue Velvet pre ženy je poctou štýlu spred niekoľkých desaťročí, zachováva si však súčasné módne rozmery. Nadýchané rukávy sú vyvážené úzkym pásom zvýrazneným opaskom. Dlhé rukávy, stojaci golier a celý rad detailov, ako sú ozdobné spony alebo retiazky, zaisťujú správnu úroveň elegancie.

Vianočné večierky ako v štýle 80. rokov. S touto kolekciou vynikneš
Zdroj: Reserved

Zavinovacie mini a midi šaty sú doplnené: „PJ“ žakárovou súpravou, priehľadným kabátom vyrobeným z tuhej organzy alebo hitom sezóny: šatami z nepravej kože. Za zmienku stoja košeľové blúzky s obrovskými puff rukávmi alebo bohato nariasené stojace goliere, ktoré upútajú na akejkoľvek party. Pri doplnkoch je hlavnou témou lesk. Vintage tašky vyrobené z malých, lesklých prvkov, náušnice a brošne pripomínajúce štýlové starožitnosti a nakoniec topánky: trochu klasické, ale zdobené barokovými aplikáciami na päte.

Vianočné večierky ako v štýle 80. rokov. S touto kolekciou vynikneš
Zdroj: Reserved

Blue Velvet ťa zavedie zo sveta elegantnej čiernej do sveta farebnejších možností. Tyrkysová morská modrá, lilavá a fialová štýlovo kontrastujú so zamatovou tmavomodrou alebo sivobielou farbou. Všetko usporiadané vo veselej palete, pripravenej zažiariť na mnohých zimných večeroch. Dôležité sú proporcie: ak nohavice - potom dlhé a široké. Ak rukávy - potom veľké, pripomínajúce karikatúry. Lesklé strapce aplikované na biely sveter. Klasický oblek v kratšej podobe.

Vianočné večierky ako v štýle 80. rokov. S touto trblietavou kolekciou vynikneš
Vianočné večierky ako v štýle 80. rokov. S touto trblietavou kolekciou vynikneš Zdroj: Reserved

V tejto časti kolekcie nie sú prakticky žiadne vzory. Namiesto toho: postupná štruktúra fialovej a čiernej kožušiny alebo abstraktné kombinácie farebných flitrov, a k tomu pasujúce kimonové bundy. Výrazné strihy sú sprevádzané dievčenskými detailmi: potiahnuté gombíky, vysoké goliere alebo riasenia. K tomu všetkému - zamatový oblek prepletený striebornou niťou a tmavomodrý zamatový overal s otvoreným chrbtom. A asymetria charakteristická pre 80. roky: pod sako alebo k cigaretovým nohaviciam rovnakej farby sú ideálne crop topy.

Vianočné večierky ako v štýle 80. rokov. S touto kolekciou vynikneš
Zdroj: Reserved

Pánska kolekcia ponúka moderný vzhľad štýlu starých rockových hviezd. Mohli by to byť Mick Jagger alebo Pete Doherty. Čo platí je nonšalantnosť a sloboda vyjadriť osvedčené trendy po svojom. Preto je oblek prezentovaný v žakárovej verzii doplnený saténovými klopami zo smokingu a čiernou klasickou košeľou zdobenou flitrami v tvare súhvezdí. K jednoduchému obleku ponúka značka biely rolák a top so zvieracou potlačou. Pánska Reserved silueta zostáva štíhla a priliehavá. Slim saká a košele sú sprevádzané pokrčenými nohavicami. Bočné pásy na nohaviciach a pohodlné vrecká. Model, ktorý naruší formálnu eleganciu - veľká biker bunda.

Celú kolekciu nájdeš na stránke Reserved

Domov
Zdieľať
Diskusia