Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2019, 15:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Najočakávanejšie nové seriály roku 2020: Marvelovka s Winter Soldierom a Falconom či temná kriminálka z pera Stephena Kinga

Najočakávanejšie nové seriály roku 2020: Marvelovka s Winter Soldierom a Falconom či temná kriminálka z pera Stephena Kinga
Zdroj: Canal+ / HBO / Sky Atlantic
FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY
Uložiť Uložené

Môžeš sa tešiť na komiksovky, napínavé drámy i mysteriózne kriminálky.

Seriálový rok 2020 bude pestrý, ale najväčšie nové hity náš zrejme čakajú až v roku 2021, kedy sa podľa plánov Amazonu máme dočkať seriálového Pána prsteňov a pravdepodobne taktiež spin-offu zo sveta Game of Thrones s názvom House of the Dragon.

Možno nás ale tvorcovia prekvapia a do sveta Westerosu sa budeme môcť ponoriť už v priebehu budúceho roku, kto vie. Nie je to však veľmi pravdepodobné. Určite ale nebuď sklamaný, aj rok 2020 totiž ponúka hneď niekoľko zaujímavých kúskov.

Odporúčané
10+1 slovenských filmov a seriálov, ktoré zaujali divákov v roku 2019 10+1 slovenských filmov a seriálov, ktoré zaujali divákov v roku 2019 19. decembra 2019, 15:37

Locke & Key (showrunner: Joe Hill)

Komiksovky posledné roky jednoducho letia. Ak patríš medzi ich fanúšikov, zapíš si, že od 7. februára 2020 bude na Netflixe dostupná novinka s názvom Locke & Key. Za seriálom stojí Joe Hill, ktorý sa postaral o scenár Horns s Danielom Radcliffeom a o hororovú novinku In the Tall Grass.

Dejovo bude seriál vychádzať z predlohy spomínaného Hilla, takže môžeme predpokladať, že sa k svojmu výtvoru postavil so všetkou zodpovednosťou. Trojicou hlavných hrdinov sa stanú súrodenci, ktorým niekto brutálnym spôsobom zavraždil otca. Po návrate do domu v Massachusetts objavia magické kľúče, cez ktoré získavajú rôzne nadprirodzené schopnosti. O tie má však záujem aj výnimočne nebezpečný démon.

napisat na 23. december - najočakávanejšie nove serialy -
napisat na 23. december - najočakávanejšie nove serialy - Zdroj: Netflix

The Falcon and the Winter Soldier (showrunner: Malcolm Spellman)

Keď už sme článok načali očakávanými komiksovkami, treba spomenúť aj seriál s Falconom a Buckym (Winter Soldierom). Ten sa totiž v najbližšom období radí medzi ich vrchol. Streamovacia platforma Disney+ sa už krátko po svojom spustení stala veľmi slušným hráčom na trhu a v rozbehnutnom tempe plánuje pokračovať aj v roku 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia