Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 17:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Opitý Srb s viac ako dvoma promile sa preháňal v protismere na slovenskej diaľnici. Skončil vo väzení

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Srb na Mercedese ohrozoval seba aj ostatných účastníkov premávky. Keď ho zastavili, nafúkal.

Polícia Slovenskej republiky informuje o zadržaní vodiča srbskej národnosti, ktorý sa premával po diaľnici D2 v protismere. Navyše, keď ho zastavili a podrobil sa dychovej skúške, v dychu mu namerali  0,99 mg/l alkoholu, čo predstavuje 2,06 promile. 28-ročný vodič Mercedesu bol okamžite eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. 

Odporúčané
Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš 1. októbra 2019, 15:35

Bratislavskí dopravní policajti v tejto súvislosti začali trestné stíhanie vo veci ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Keďže vodič vážne ohrozoval nielen seba ale aj všetkých ostatných účastníkov cestnej premávky, vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní, po vykonaní potrebných úkonov bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia.

Zatiaľ nie je isté, aký trest mu za toto vyčíňanie hrozí, isté však je, že na ceste veľmi dlho nikoho nebude mať možnosť ako šofér ohroziť. Našťastie sa nikomu nič aj vďaka okamžitému zásahu bratislavských dopravných policajtov nestalo. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia