Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Nečakané zakončenie v MMA, zápasníci sa navzájom knokautovali. Jedného z nich museli preberať zdravotníci

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšikovia neverili vlastným očiam.

Dvojitý knokaut je v MMA skutočnou raritou, a preto je vždy veľkou udalosťou, keď sa niečo podobné v oktagone udeje. Najnovšie sa o to postarali počas duelu v portugalskom Lisabone  22-ročný Eder Lopes a 31-ročný Diogo Neves.

Odporúčané
MMA zápasník ukončil zápas kopom ako z Mortal Kombat. Súpera musel ratovať doktor MMA zápasník ukončil zápas kopom ako z Mortal Kombat. Súpera musel ratovať doktor 18. novembra 2019, 10:23

Ako informuje The Sun, zápasníci si v jednom momente navzájom uštedrili ľavý hák priamo do hlavy a vzápätí na to synchronizovane padli na zem. Po dychberúcom zakončení zostali v šoku nielen diváci, ale aj samotná komentátorka zápasu.

Mladší zápasník to napokon vydržal a dokázal sa pomerne rýchlo vrátiť do stoju. Jeho o deväť rokov starší protivník Neves však zostal nehybne ležať na zemi. Ešte niekoľko minút po incidente ho musel preberať zdravotnícky personál v rohu klietky.

Domov
Zdieľať
Diskusia