Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 14:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aj keď zo začiatku nezarábal, stálo to za to. Kali má vlastnú diaľnicu, ktorou sa rúti nebezpečnou rýchlosťou

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali predstavuje ďalší videoklip z albumu Ale Ne, na ktorom sa objavujú aj mladí interpreti Terapia.

Kali aj napriek pôvodným vyjadreniam o potenciálnom konci kariéry zmenil názor a počas uplynulých mesiacov pracoval na ďalšom sólovom projekte, s ktorým sa mu zatiaľ darí zaznamenávať slušné čísla. Zároveň popri tom bez problémov aj naďalej vypredáva veľké sály, čo však berie ako samozrejmosť už niekoľko rokov. 

Teraz sa fanúšikovia dočkali aj ďalšieho videoklipu z nového projektu Ale Ne, konkrétne ku skladbe Highway, kde sa na spolupráci objavujú dvaja interpreti, ktorí si hovoria Terapia. Kali na ich adresu napísal, že ich podporuje už od úplných začiatkov. Práve účasť na takto ostro sledovanom projekte by im mohla dodať dostatok pozornosti, aby intenzívne rozbehli vlastnú kariéru. 

Text skladby sa nesie v duchu toho, že sa Kali vydal vlastnou cestou, čomu prispôsobil aj ďalšie metafory. Dodáva, že to stálo za to, aj keď mu na začiatku hudba nezarábala žiadne peniaze. Dnes už však vidí, že to malo zmysel. O hudobnú produkciu sa výnimočne nepostaral Peter Pann ale Jurgiano. 

Odporúčané
Kaliho už nezaujímajú párty, zmenil priority. Má všetko, čo kedy chcel Kaliho už nezaujímajú párty, zmenil priority. Má všetko, čo kedy chcel 4. augusta 2019, 21:34
Domov
Zdieľať
Diskusia